PADRE PIO-SV. RITA-ARKANĐEO MIHAEL PDF Ispis E-mail
ASISSI-MONTE SANT ANGELO-LORETO
SVETIŠTE LA VERNA-SV.FRANJO ASIŠKI
14. Ožujak,-18. Ožujak, 2018.
GARANTIRANI POLAZAK
Cijena : 1.950,00 kn
POLASCI IZ:  ZAGREBA, KARLOVCA, RIJEKE
(polupansioni, autobusom)
SVE UKLJUČENO U CIJENU-BEZ NADOPLATA!!!

 

 

 

PRVI DAN:

Polazak iz Zagreba u 21:00 sata. Vožnja preko Karlovca, Rijeke , Slovenije, Trsta, Padove, Bologne, Ancone…

 

DRUGI DAN:

Dolazak u LORETO oko 09:00 sati. Razgled svetišta Gospe Loretske i Svete kućice do 11:00. Nakon razgleda svetišta nastavak puta prema jugu. Oko 15:30 sati dolazak u SAN GIOVANNI ROTONDO . Razgled groba i svetišta PADRE PIA. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje.

 

TREČI DAN:

Doručak. Poslije doručka odlazak u MONTE SANT ANGELO u svetište sv. Mihovila. Posjet špilji ukazanja i kratak razgled neobičnog gradića. Nakon razgleda odlazak do CASCIE-malog mjesta u pokrajini Umbriji gdje se nalazi grob SVETE RITE, svetice nemogućih stvari. Odlazak prema Assisu. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje.

 

ČETVRTI DAN:

Doručak. Cjelodnevni razgled Assisia-grada sv. Franje. Crkva i grob sv. Franje , središnji gradski trg, katedrala sv. Rufina, roditeljska kuća, crkva i grob sv. Klare, crkva Gospe od anđela (Porcijunkula) . Večera. Noćenje.

 

PETI DAN:

Poslije doručka napuštamo hotel te ćemo se uputiti prema LA VERNI-mjestu na 1200 m nadmorske visine gdje je sv. Franjo primio Kristove rane. Nastavak puta prema Padovi. Gdje ćemo posjetiti svetište Leopolda Mandića i sv. Antuna Padovanskog. Nastavak voženje prema Hrvatskoj. Dolazak u Zagreb oko 24:00 sata.

CIJENA ARANŽMANA IZNOSI:1.950,00 kn

U cijenu uračunat popust od 5% za plaćanje novčanicama

Nadoplata za jednokrevetnu sobu: 400,00 kn     Rok prijave: 7 dana prije puta

Minimalni broj prijavljenih putnika: 40

 

Cijena uključuje:

-prijevoz udobnim turističkim autobusom prema programu putovanja,

-3 polupansiona u hotelu 3***,

-ulaznice i stručna vođenja

-turistička pristojbe ,

-stručnog pratitelja tijekom putovanja i sve ostalo kako je navedeno u programu,

-organizacija i vodstvo.

Cijena ne uključuje:

-putno osiguranje, nadoplatu za jednokrevetnu sobu

LORETO:

Grad se smjestio na blagoj uzvisini ponad desne obale rijeke Musone, u priobalju Jadranskog mora. Okružen seoskim gospodarstvima i maslinicima. Jezgra je razvoja bazilika Svetišta Svete kućice koja je, kako kaže legenda, ugostila poznatu kuću Isusova rođenja. Predaja govori da je u noći 10. prosinca 1294. na obale Italije, na krilima anđela, iz Palestine donesena Sveta kućica iz Nazareta. U kršćanstvu se vjeruje kako je u ovoj kući živjela Marija, Isusova majka. U toj kući je rođena i , doživjela susret s anđelom Gabrijelom, koji joj je navijestio da će začeti Isusa po Duhu Svetome. Nakon Isusova uzašašća na nebo, apostoli su kuću pretvorili u crkvu. Prema legendi, kuća je premještena iz Nazareta nakon što su muslimani osvojili područje oko Nazareta. Nakon što je proputovala Dalmaciju, tri se godine nalazila na Trsatu -Rijeka, da bi je jedne noći prenijeli u Loreto.

Mogućnost plaćanja:

-gotovina

-kreditnim karticama jednokratno i obročno: AMEX, DINERS (DINERS 2 do 12 rata-bez kamate i

Naknade, AMEX: 2 do 6 rata bez kamate i naknade)

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 35% ukupnog iznosa, a ostatak 15 dana prije početka putovanja.

Preporučujemo osiguranje od nesretnog slučaja i zdravstveno osiguranje odnosno putno osiguranje koje možete uplatiti i kod nas u našoj poslovnici.

Minimalni broj putnika za putovanje je 40 osoba . Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 7 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu

putovanja.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju.

Svojim potpisom na ugovoru o putovanju  ili uplatom aranžmana/izleta/hodočašća  suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjenje da pozorno pročitaju uvjete koji su javno objavljeni na našoj web stranici. www.kraljica-mira.com.hr  

Odgovorni organizator : KRALJICA MIRA d.o.o. Polica jamčevine i od odgovornosti uplaćena kod Euroherc osiguranje d.d. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.

SRETAN PUT I UGODAN BORAVAK U VJEČNOM GRADU RIMU

ŽELI VAM

HODOČASNIĆKO-PUTNIČKA AGENCIJA KRALJICA MIRA